diamond painting volwassenen

10 x mooiste diamond painting volwassenen

Op zoek naar een diamond painting voor volwassenen? In dit artikel zet ik de 10 mooiste diamond paintings voor je op een rij. Inclusief voorbeelden van 3 diamond paintings die ik zelf heb gemaakt!

Diamond painting met dieren

diamond painting volwassenen olifant

Een populaire variant van diamond paintings, zijn de paintings met een dier erop. Ik heb er zelf ook één gemaakt: een olifant. De kwaliteit van deze painting was goed en ik kocht hem bij bol.com. Inmiddels hangt deze painting al bijna een jaar aan de muur. Ik vond in deze painting vooral de kleuren en tinten onwijs goed uitkomen. Maar beoordeel vooral zelf doormiddel van de foto. Ik heb ongeveer 2 maanden over deze painting gedaan.

Melkmeisje: diamond painting voor volwassenen

diamond painting volwassenen melkmeisje

Deze diamond painting is meer iets voor volwassenen, omdat het maken van de painting wat doorzetvermogen vraagt én je niet altijd een direct resultaat oplevert. Vooral de onderkant van de painting werd op een gegeven moment een beetje saai, omdat het zoveel zwarte en donkere tinten zijn. Terwijl je bezig bent zie je eigenlijk niet wat je nu aan het leggen bent. Pas van een afstand zie je enige verschillen.

De straat van Parijs

diamond painting volwassenen

Deze diamond painting vind ik persoonlijk het allermooiste bij mij thuis. Er zijn onwijs veel details en tijdens het werken aan deze painting bleef het leuk, omdat je direct resultaat ziet. ‘Oh, nu leg ik de stenen. Oh, nu maak ik de Eifeltoren.’ Over deze painting heb ik overigens wel enorm lang gedaan, omdat hij een stuk groter was.

Andere diamond paintings voor volwassenen

Natuurlijk zijn er nog veel meer diamond paintings! Ga maar eens naar bol.com, je vind er daar genoeg in verschillende maten en prijzen. Mijn 3 paintings heb ik ook via bol.com besteld. Hieronder vind je een lijstje van 10 diamond paintings voor volwassenen. De eerste 3 zijn de paintings die ik zelf ook heb gemaakt! En denk je na dit lijstje: ‘Hmm, ik zoek denk ik toch een andere hobby?’ Kijk dan eens bij mijn verzamelartikel met creatieve hobby’s!

Dit artikel bevat affiliatelinks. Koop je via mijn link, dan verdien ik daar een paar cent aan. Lees hier meer.

Dit artikel kan affiliate links bevatten. Lees meer over affiliate links.

Scroll naar boven