di. mei 21st, 2024

Lisanneschrijft

Even voorstellen

Welkom op Lisanneschrijft! Mijn naam is Lisanne, 24 jaar oud en woonachtig in het mooie Drenthe. In juli 2019 kreeg ik een burn-out en sindsdien krabbel ik beetje bij beetje op. Lezen heb ik altijd ontspannend gevonden en schrijven, waaronder bloggen, leek mij altijd leuk.

Voordat ik burn-out raakte, zou ik beginnen aan mijn eindstage in het basisonderwijs. Deze is tot nadere orde uitgesteld. Ik hoop in de toekomst weer voor de klas te kunnen en mijn studie af te ronden.

Inhoud van deze blog

Lezen

Helaas is lezen met een burn-out een echte uitdaging. Soms gaat het goed en soms komt niets binnen, alsof je zojuist je hoofd in een hoogspanningskast hebt gestoken.

Ik begon met wat Donald Duckjes en inmiddels lees ik weer een boek. Wel op mijn eigen tempo. Ik heb een passie voor historische romans, want ik ben nu eenmaal een geschiedenisfreak ben. Haha. Op deze blog deel ik de historische romans en andere genres die ik heb gelezen. Ik vertel waar het over ging, hoe het verhaal in elkaar zat en wat achtergrondinformatie over het tijdperk. Ook maak ik gebruik van een gastschrijver.

Schrijven van een roman

Als project voor mijzelf ben ik begonnen aan het schrijven van mijn eigen historische roman. Het speelt zich af in mijn favoriete tijdvak: de 18e eeuw. Op deze blog deel ik de ontwikkelingen, de voortgang en hoe ik het schrijven aanpak. Deze blogs vind je onder het kopje schrijven in het menu. Daarnaast geef ik meer informatie over het schrijven en schrijfproces.

Creatief op papier

Mijn naam zegt het al: LisanneSCHRIJFT. Ik ben creatief met alles wat om papier draait. Denk aan een Bullet Journal (Bujo) of handlettering! Onder het kopje creatief vind je hier alles over.

Lees bijvoorbeeld eens het verzamelartikel over creatieve hobby’s!

Persoonlijk

Ik mag ook graag hersenspinsels en persoonlijke blogs schrijven. Zo schreef ik bijvoorbeeld een blog over mijn gedachten en het niet kunnen vinden van rust.

Samenwerken?

Ik vind het super om nieuw uitgebrachte boeken te lezen en er iets op mijn blog over te posten. Ik ben wel eerlijk. Ook als ik het verhaal minder sterk vond. Ook nieuwe ontwikkelingen rondom creativiteit op papier vind ik erg interessant. Neem hiervoor contact op via het contactformulier of mail naar contact@ownyourgoals.nl

Affiliatielinks

Het kan voorkomen dat er in artikelen affiliatielinks worden geplaatst. Dit zijn links die jou niets extra’s kosten, maar waar ik ietsjes beter van wordt. Wanneer je iets koopt via mijn link kost het jou niets. Ik verdien er een paar cent aan. Daar plaats ik één kanttekening bij. Deze links plaats ik nooit voor leesboeken, omdat dit de indruk kan wekken dat ik een boek aanprijs om er geld mee te verdienen. Daarnaast wil ik graag de lokale boekhandel steunen. Wat betreft de cookies, die bij affiliatielinks gezet worden, bekijk het pricacy- en cookiebeleid.

Ownyourgoals

Lisanneschrijft is onderdeel van Ownyourgoals. Sinds april 2019 staat Ownyourgoals ingeschreven bij De Kamer van Koophandel. Onwyourgoals is een toekomstig platform, waarop informatie gegeven wordt over het behalen van je doelen en levensmissie d.m.v een fit en vaardige leefstijl. Vanwege de burn-out van Lisanne ligt dit momenteel stil. Lisanneschrijft is de blog waarmee Lisanne haar eigen doel bereikt.

Vragen of opmerkingen?

Gebruikt het contactformulier of stuur een mail naar contact@ownyourgoals.nl

Veel leesplezier!